Casanovské slavnosti 2024

 

CASANOVSKÉ SLAVNOSTI - DOPRAVNÍ OMEZENÍ:
V pátek 7. června od 11:00 do soboty 06:00 bude v ulici Masarykova platit zákaz zastavení.

Od 17:45 do 18:00 hodin bude z důvodu průjezdu kočáru s G. Casanovou omezen provoz v ulici Masarykova v úseku od kina Lípa na nám. Republiky.

V sobotu 8. června bude při průjezdu městem snížena rychlost v ulici Lipová v úseku od kina Lípa po nám. Jiřího z Poděbrad na 30 Km/hod.

Dále bude omezeno parkování v ulici Míru v úseku od parkoviště Mlýnská na nám. Republiky z důvodu stání kočárů. V ulici Hrdlovská bude v sobotu od 09:00 do 19:00 hodin platit zákaz stání ve směru podél zdi zámecké zahrady. Masarykova ulice bude po celou sobotu pro motorová vozidla zcela uzavřena. Objízdné trasy budou značeny náhradním dopravním značením.

Parkoviště pro návštěvníky:

Záchytné parkoviště na nám. Jiřího z Poděbrad, parkoviště v ulici Mlýnská a plocha u křižovatky ulic Skladištní a Želénské.

Další informace

Stanoviště první pomoci ČČK: zámecká zahrada vedle hlavní scény. Stánek informačního centra na zámeckém nádvoří. Sanitární místo pod Knížecí zahradou.

Jízdenky na okružní jízdy v kočárech budou v prodeji před bránou zámku. V případě velkého zájmu bude sestaven pořadník jízd.

 

Casanovske_slavnosti_2024_-_program_sloupce_barevne.pdf

BUĎTE INFORMOVÁNI O NAŠICH NOVINKÁCH

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.