Program na záchranu mužů

Program na záchranu mužů

Galerie

KOMEDIE ZE SEXUOLOGICKÉ LABORATOŘE

Přeložené představení. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Pro malý zájem diváků, je divadelní představení PŘESUNUTO NA ROK 2022. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Pokud Vám nový termín nebude vyhovovat, můžete je vrátit v pokladně Kulturního centra v otevírací době.

Možná to nikdo neví, a nejspíš je to tak dobře, protože projekt je tajný. Jistá část vědecké veřejnosti se totiž domnívá, že muži melou z posledního. Že se na rozdíl od komunikativních a flexibilních žen do moderního světa nehodí, protože se mu nedokáží přizpůsobit.

Muži mají čím dál míň možností se předvést nebo něco velkého vykonat. Jejich svaly a pěsti dnes zastupují všelijaké stroje. Severní i Jižní pól jsou dobyty – i vše ostatní na této planetě. Nikoho není třeba chránit před divokou zvěří, protože divoká zvěř neexistuje. Muži opouštějí své tradiční pozice. Některé indicie dokonce připouštějí, že degenerují. Propadají trudnomyslnosti a zmaru. A to je škoda.

A tak vznikl tajný program na záchranu mužů. V Národním ústavě duševního zdraví v Klánovicích u Prahy jsou s ním nejdál. Pojďme se podívat do Sexuologické laboratoře SL2 jaké programy na záchranu mužů se jim zatím podařilo vyvinout.

Napínavá komedie s překvapivým koncem.

Hrají : Roman Zach a Sandra Nováková

Scénář a režie : Luboš Balák

Dramaturgie : Adéla Vondráková

Výtvarná spolupráce : Andrea Králová

produkce: Monika Tanečková, Divadlo Komediograf a Divadlo na Fidlovačce

Délka akce: 80 minut
Rok výroby: 2020

Informace o akci a jejím konání